EXPANSE

THERAPY
Expanse Therapy je učinkovito, močno, celostno terapevtsko zdravljenje, zasnovano za povečanje veselja in vitalnosti življenja, poleg tega pa ponuja pravo olajšanje in resnično čustveno sprostitev. Po sprostitvi čustev, razstrupljanju telesa in aktiviranju hormonov sreče, energije veliko bolje krožijo po telesu…

Vse se čuti znotraj in vidi na zunaj.
Cilj Expanse Therapy
Cilj Expanse Therapy je izboljšati kakovost spanca, povečati samozavest ter lajšati fizične, psihične in čustvene bolečine.Zdravljenje vključuje izdelavo anamneze in nabor različnih tehnik in uporabo energetskih tretmajev (masaža, akupresura, zvočna terapija, svetlobna terapija, terapija vonja ...) povzetih iz tradicionalne kitajske medicine.
3 smeri - osi na katerih delamo:
"GLAVA - SRCE - TREBUH" se čisti z aktiviranjem hormonov sreče, saj so naša čustva in bolezni, povezane s stresom in preobremenitvijo, shranjene na ravni možganov, srca in črevesja (na teh 3 področjih je več kot 240 milijonov nevronov) ...

Uporaba zdravilnih tehnik na vseh teh 3 delih skupaj prinese uspeh za notranje in zunanje dobro počutje, tako psihično kot fizično.
Expanse Therapy je 60-minutno globalno zdravljenje, ki združuje zvočno terapijo z aromaterapijo in anamnezo.
Skupina eteričnih olj vpliva na čustva in različne bolezni in ima številne druge prednosti in koristi.
Zvočna terapija deluje na napetosti, blokade in čustva z zvočnim posnetkom, razvitim in umerjenim posebej za Hertz-ove frekvence, primerne za vsako obravnavano področje.
Anamneza omogoča identifikacijo različnih profilov in pomanjkljivosti ter individualno spremljanje ob vsakem času (idealno je če se opravijo vsaj 4 tretmaji).

Expanse Therapy je močno čutno potovanje, ki omogoča odlično sproščanje kot pravi naravni antidepresiv, izboljša razpoloženje in je koncentrat notranjega nasmeha, terapija užitka in sprostitve!
EXPANSE THERAPY
Seansa traja 60min in se odlično dopolnjuje z masažo petih kontinentov - M5C.
1 seansa (priporoča se vsaj 4)
100 €
paket 4x
400 €
350 €
REZERVACIJA
Prvi korak k rezervaciji je končan!
V čim krajšem možnem času te bomo kontakitrali.
Opa! Nekje se je zalomilo.. Poskusi še enkrat.
Prijave sprejemamo tudi na barbara.klaus@gmail.com ali sms na +386 40 730 558.
S klikom na “Dovoli vse piškotke” se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi. S tem se izboljša navigiranje po spletni strani, analizira način uporabe spletne strani in podpre naše oglaševanje.
Oblikovala in izdelala
lucijamohorko.com
Vse pravice pridržane