datum novega tečaja
23.-24.3. 2024
udeleži se
Masaža petih kontinentov je neverjetna mešanica masaž, ki poživijo vaše telo in življenje. Je globalni energijski tretma, ki vas ponovno poveže z vašo življenjsko energijo.

Cena tečaja vključuje priročnik, video in druga gradiva ter CERTIFIKAT.
Zakaj masaža M5C in zakaj je najboljša?
M5C ima lastno energijo, ki izhaja iz razvoja in pristopa zaporedij, ki na sinergičen način združijo več svetovnih tehnik, ki združujejo masažo, aromaterapijo in energijo magnetizma. M5C nas začara z očesom sokola, tigra ali zmaja.

Potopi nas v Azijo, bogato s tehnikami, kot sta Shiatsu in Tuina, ki z energijskimi meridiani naredijo telo bolj uravnoteženo. Razvaja nas s tehnikami havajske Lomi-Lomi, kar pomeni “edinstvena / božanska masaža”. M5C ponuja še učinke “valov življenja”, ki celo telo preplavijo v blagodejno sprostitev. Dotakne se turške masaže, ki se ponuja v njihovih kopelih, kjer z milom strokovnjaki z veliko energije in dinamike zgrabijo roke in noge z zelo učinkovitim in sproščujočim delovanjem. Ajurvedski prijemi in prehajanje skozi čakre nas pripeljejo do Indije, kjer imajo Marma energetske točke svoje zasluženo mesto v M5C. M5C pa je zasidrana tudi v mišičnem polju in anatomskih znamenitostih telesa in zato izgleda tudi kot Švedska masaža.
Kaj je M5C?
Moč M5C je kombinacija vseh teh tehnik v ritmu in energiji Srca, ki posledično učinke 1000-krat poveča. S to masažo svoje telo razstrupimo, ga aktiviramo, poživimo, povrnemo občutek miru, odpravimo blokade in stres in se odpremo življenju.

Pri Masaži 5 celin se dogaja sprostitev tako za maserja kot za stranko. Je tudi izjemna poslovna priložnost ter neverjetna spodbuda za vaše telo in vaše odnose. Z dvodnevnim tečajem postanete praktik Masaža 5-ih Kontinentov.
TEČAJ MASAŽE 5ih KONTINENTOV
Tečaj traja 2 dni, vodi ga Barbara Klaus.
TEČAJ
540 €
MASAŽA 5ih KONTINENTOV - 70 min
100 €
Na 70min masažo 5ih kontinentov se lahko naročite na
  • +386 40 730 558
  • preko maila barbara.klaus@gmail.com
Oblikovala in izdelala
lucijamohorko.com
Vse pravice pridržane
S klikom na “Dovoli vse piškotke” se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi. S tem se izboljša navigiranje po spletni strani, analizira način uporabe spletne strani in podpre naše oglaševanje.