SCENAR

TRETMAJI
Self Controlled Energo Neuro Adaptive Regulation
 • zmanjšujejo se občutki bolečin,
 • stimulirajo se obnovitveni procesi,
 • normalizirajo se procesi tkivnega dihanja,
 • normalizira se periferni krvni obtok,
 • zmanjšuje se oteklina.
Razlaga o delovanju Scenar aparata
Najprej vas moram spomniti, da vse kar delate uravnavajo možgani (vse je v glavi – procesor) preko živcev v našem telesu. Nekaj stvari delate zavestno (premik roke), veliko pa podzavestno (delovanje notranjih organov). Če ni pretoka informacij po živcih zaradi katerega koli razloga, ne delujete pravilno.

Posledice so različne: bolezen, slabo počutje, bolečina. Vedeti morate, da imate v telesu tudi organ, ki zapisuje vaše stanje od rojstva do današnjega dne – srce, ki ni samo mišica in črpalka z fantastičnimi sposobnostmi (prečrpa 10.000 l krvi na dan) ampak tudi hard disc. Vse beleži in si zapomni.

Nobelovi nagrajenci za medicino (2013) so ugotovili da tudi celice med seboj komnicirajo in prenašajo informacije, to omogoča samoozdravljenje. Če seveda je veza vspostavljena. 5000 let stara kitajska medicina uči, da je bolečina tam kjer ni pretoka energije, krik telesa za energijo.
Pri ponovni vspostavitvi pretoka energije bolečina izgine in telo ponovno deluje. V klasični medicini vspostavljajo energijo na različne načine TENS, magnetna terapija, ultrazvok,….. Masaža je tudi oblika terapije, saj s pritiskom na največji človeški organ( kožo) vzpodbudimo pretok energije. Pri vseh terapijah prihaja do reakcije, ki se kaže ali v boljšem počutju ali povečanju bolečine v obeh primerih pa je to pozitivno ker dokazuje, da se je pričelo v telesu nekaj dogajati.

Scenar terapija pa deluje preko kože in živčnega sistema na podlagi odzivnosti (povratnega signala) telesa tako da signal prilagodi in vzpodbudi živčni sistem, da se prične zdravit. Možgani dobijo nalogo da pregledajo preko živcev telo in prične se proizvodnja nevropeptidov, ki obnovijo ali popravijo poškodovano mesto in s tem tudi stimulirajo notranje organe.
SCENAR terapijo uspešno uporabljamo pri naslednjih problemih:
 • bolečine v hrbtu (osteohondroza, skolioza, nevralgija, radikulitis, diskopatija, išias, ...)
 • športne in delovne poškodbe
 • teniški komolec
 • sindrom karpalnega kanala
 • bolečine in zmanjšanja gibljivosti v vratu
 • sindrom čeljustnega sklepa
 • artroze
 • rinosinusiti
 • tonziliti
 • bronhitis
 • normalizacija delovanja prebavnega trakta
 • kožne bolezni itd...
Počutje, zdravstveno stanje je odvisno od delovanja vseh organov v telesu. Sposobnost telesa za samoozdravitev je odvisna od načina življenja (prehrana, okolica v kateri živimo, slabe in dobre navade, stres,…). S Scenarjem lahko terapiramo tako območja bolečine kot vspodbujamo celotni živčni sistem za boljši pretok informacij do notranjih organov in s tem izboljšamo počutje in vspodbudimo imunski sistem. Pri akutnih bolečinah terapiramo mesto bolečine, da ponovno vspostavimo pretok energije in s tem zmanjšamo ali odpravimo bolečino. Terapije so lahko daljše.
Pri kroničnih bolezni pa je potrebno terapirati krajši čas in pogosteje. Kronična bolezen ne nastane od danes na jutri in ponavadi nima samo enega vzroka nepravilnega delovanja. Telo je potrebno ponovno spraviti v ravnovesje, kar pa traja. Zato ker vzpodbujamo živčni sistem preko centrale, možganov, bodo možgani sami izbrali najbolj nujno mesto kamor bodo usmerili nevropeptite in pričeli popravljat nepravilno delovanje. Pri akutnih bolečinah pa z dodatnim vspodbujanjem bolečega mesta možganom dajemo signal kje je mesto potrebno popravila. Bolečina se zmanjša ali izgine odvisno od vrste poškodbe, vspodbudi se proces pospešenega zdravljenja.
Scenar terapije vzpodbujajo samoozdravljenje. Telesa ne drogirajo vendar vspostavijo ponovno pretok energije in pravilno delovanje. Pri akutnih bolečinah je poboljšanje hitro, pri kroničnih obolenjih pa je proces zdravljenja daljši saj živčni sistem potrebuje tudi do 120 ur da sproži proces samoozdravitve, zato je potrebno več terapij. Vse potrebuje svoj čas, tako bolezen kot ozdravitev. Scenar ni čudežni aparat je pa zelo dober terapevtski aparat, ki pomaga pri 90% tegob brez kemije in brez vnosov substanc v telo.
Še ena razlaga
SCENAR - terapija je nova generacija neinvazivne zdravstvene tehnologije, ki aktivira sposobnost organizma za samozdravljenje.
Je oblika nevrostimulacije, ki izkorišča posebnosti procesa interaktivne povratne zveze. Terapija  ugodno deluje na celoten organizem ter aktivira notranje obrambne mehanizme telesa in vključuje samoobnavljalne telesne procese. Cenjena je tudi v športni medicini, saj občutno skrajša čas potreben za okrevanje po poškodbah.
SCENAR-terapija deluje na treh ravneh:
 • Bio-kemična raven: spodbuja izločanje nevropeptidov
 • Bio-energetska raven: obnavlja pretok energije v telesu
 • Informacijska raven: obnavlja pretok informacij v telesu
SCENAR aparat je registriran v Registeru medicinske tehnike pri Ministrstvu za zdravje Rusije in je odobren za uporabo v medicinskih praksah in za domačo uporabo. SCENAR že uporabljajo v Kanadi, ZDA, Avstraliji in v mnogih evropskih državah.
SCENAR TRETMA
Tretma traja 45 minut do max 1 ure.
Investicija:
1 tretma
30 €
Paket 5x
150 €
130 €
REZERVACIJA
Prvi korak k rezervaciji je končan!
V čim krajšem možnem času te bomo kontakitrali.
Opa! Nekje se je zalomilo.. Poskusi še enkrat.
Prijave sprejemamo tudi na barbara.klaus@gmail.com ali sms na +386 40 730 558.
Oblikovala in izdelala
lucijamohorko.com
Vse pravice pridržane
S klikom na “Dovoli vse piškotke” se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi. S tem se izboljša navigiranje po spletni strani, analizira način uporabe spletne strani in podpre naše oglaševanje.