Imate srčen namen opraviti Bars delavnico ali katero od ostalih delavnic sistema Access Consciousness, saj vam jih je že veliko ljudi toplo priporočilo, so pa delavnice vedno na lokaciji, kamor se morate prav posebej odpraviti. Vaša največja želja pa je, da bi se ta čudoviti proces zgodil kar v udobju in domačnosti vašega doma, kjer se iskreno najbolje počutite in ste sproščeni.

Z veseljem in navdušenjem vam sporočam,  da vam prav jaz lahko uresničim gorečo željo po opravljanju Access Bars delavnice na vašem domu po naročilu. Imate:

  • doma malo večji prostor, kamor bi lahko postavili 1-3 masažne mize?
  • prijatelja/več njih ali kar družinske člane (mamo, sina, partnerja), ki bi se z veseljem prepustili terapijam, rednim izmenjavam in se vedno naučili česa novega?

Odlično! Potem z lahkoto in radostjo izvedemo delavnice prav pri vas doma. Če ste gostitelj/ica, je to še posebej prijetna naloga, saj imate še dodatne ugodnosti.

Pokličite me na +386 40 730 558 (Barbara), da se dogovorimo za termin. Jaz pa poskrbim za masažne mize, gradivo in neizmerno količino lahkotne kreativne energije.

Minimalno število prijavljenih za izvedbo delavnice na domu:

  • MARIBOR z okolico: najmanj dve prijavljeni osebi
  • OSTALI, bolj oddaljeni kraji po Sloveniji: najmanj štiri prijavljene osebe
  • TUJINA: najmanj šest prijavljenih oseb

Kaj pravzaprav sploh je Access Bars delavnica

Preden se lotite organizacije ali udeležbe Access Bars delavnice, se iskreno vprašajte. Kakšno življenje si izbiram? Sem zadovoljen z izbirami, ki sem jih kreiral do sedaj? Bi kaj spremenil?

Ali veste, da je vse, kar imate, doživljate, počnete – vaša lastna izbira? Bi končno radi kreirali na novo, drugače, bolj lahkotno, z več iskrenega veselja, s kopico novih možnosti …

Kaj, če je vse, kar ste si pravzaprav kadarkoli v življenju želeli ali ste o čemer koli sanjali, dejansko mogoče? Kaj, če je vse mogoče in smo samo pozabili, kako dejansko to izbrati?

Access Bars delavnica je vstopnica ponovne poti do vsega. 32 točk do popolnoma drugačnega življenja.

Več odličnih informacij ceniku in o delavnicah lahko najdeš na tej povezavi.

Lahko si ogledate tudi tale filmček.

Za dodatna vprašanja ali informacije sem dosegljiva na +386 40 730 558 (Barbara).

Izbrali bomo primeren termin in se o vsem potrebnem dogovorili.

V ceno so vključeni: skripta, pripomoček za izvajanje Barsov in certifikat (+ darilo za gostitelja).

Prijave so obvezne. Zgoraj stisni na gumb "prijavnica" :)

Srčno se vas veselim!

Vaša Barbara

Izmenjave so najbolj zabaven in sproščujoč del tedna. V Hočah pri Mariboru jih izvajamo ob ponedeljkih in sredah, potrebno je le, da predhodno javite in potrdite svoj prihod. Prisrčno vabljeni!

Ste že kadarkoli v preteklosti opravili delavnico telesnih procesov sistema Access Consciousness® (Access Bars, Energijski Facelift, MTVSS, Korekcija vida, Biometrična mimikrija, Demolekularna manifestacija, itd.) in z vsem svojim bitjem občutili njihove veličastne učinke?

Potem se resnično zavedate, kako pomembno je, da jih še naprej redno izvajate, prejemate, se družite, obnavljate in poglabljate svoje dosedanje znanje. Popolnoma jasno vam je, da z rednimi izmenjavami še bolj zasijete, ste lahkotnejši, bolj igrivi, lažje in več kreirate in si v svojem življenju neprimerno lažje izbirate vse, kar si zares želite. Tako vi kot tudi vaša okolica, ki opaža pozitivne spremembe v vašem bivanju, obnašanju, počutju, delovanju.

Vabljeni v našo skupino na redne izmenjave lahkotnosti, sprostitve in radostnega kreiranja, ki jih zaradi velikega zanimanja sedaj izvajamo že ob ponedeljkih in sredah od 17.30 ure dalje in kadar je dovolj prijavljenih, jih izvedemo tudi ob sredah ob 9. uri.

Tudi, če nimate opravljenih delavnic procesov Access Consciousness®, ste lepo vabljeni, da se nam pridružite in na lastni koži izkusite neverjetne učinke tretmajev. Lahko tudi svoji ljubi osebi podarite darilni bon in ji/mu s tem sporočite, kako veliko vam pomeni njeno/njegovo dobro počutje in zadovoljstvo.

Za organizacijo izmenjav so obvezne predhodne prijave na telefon prek SMS sporočila +386 40 730 558 z namenom zagotavljanja dovoljšnega števila masažnih miz. Če želite, lahko prinesete tudi svojo odejo ali blazino.

Za pijačo in prigrizke poskrbim jaz, vse ostalo bomo kreirali skupaj.

Izmenjave potekajo v Hočah, Hočka cesta 27a.

Prispevek za izmenjave:  10 eur / udeleženca.

Kako lahko v našem življenju kreiramo več lahkotnosti in radosti? Pridite na izmenjave in bodite najboljši možen doprinos sebi in svetu!

Izmenjave vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

PRIJAVNICA
Prijavljam se na:
Tvoja prijava je oddana!
V čim krajšem možnem času te bomo kontakitrali.
Opa! Nekje se je zalomilo.. Poskusi še enkrat.
S klikom na “Dovoli vse piškotke” se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi. S tem se izboljša navigiranje po spletni strani, analizira način uporabe spletne strani in podpre naše oglaševanje.