PRESEŽI PRETEKLOST
Vpliva na vse nezavedne spomine, ki lahko preprečijo manifestacije, ki jih želimo doseči v svojem življenju.
SPREMENI REALNOST
Takoj vam omogoči da spremenite svojo realnost. Vsakdo potrebuje konkretno brco, da se premakne naprej in te tehnike so konkretne in zagotavljajo uspeh.
REPROGRAMIRAJ CELICE
Zdravljenje reprogramira celični spomin in prinača impresivno ljubezen.
TEČAJI ALI SEANSE IN COUCHING
Delo je zabavno in poučevanje je enostavno. Vaše stranke in tečajniki bodo po seansi navdušeni in opogumljeni kot še nikoli prej.
SINERGIJA 38 OLJ
  • Zgodi se sinergija 38 olj, ki deluje na naša čustva in prinese novo dimenzijo življenja.
  • Omogoča boj proti psihološki nestabilnosti, duševni razpršenosti, hiper motiviranosti
  • Blagodejno deluje na moralo
  • Vzpostavlja ravnovesje in pomaga pri povečani občutljivosti
  • Pomaga pri povrnitvi samozavesti
  • Pomirja po čustvenem šoku itd.
UDELEŽI SE
kaj je vibecodes?
Metoda VIBECODES je sklop energijskih orodij, coachinga in različnih najmočnejših ključev za preoblikovanje vašega življenja.

Ta orodja so pomagala tisočem, da so spremenili svoj položaj, pridobili več samozavesti in ustvarili svoj neskončni potencial.

Na seansi vsa orodja povežemo skupaj in dobimo neverjetno učinkovito metodo za uresničitev vsega, o čemer ste kadarkoli sanjali.

Vse je pogojeno z dvigom vaše vibracije. S čiščenjem naše energije bo manifestacija veliko lažje dosegljiva. Najprej pa se moramo naučiti, kako se povezati s poljem obilja, ki je vedno prisotno. Bolj ko čistimo svojo energijo in zavest, večjo retroaktivno akcijo pridobimo, posredno čistimo tudi materijo, ki bo lažja in lažje bo uresničiti tisto, kar si želimo. Pa naj bo to na telesnem področju, v odnosih, financah, ....
PONOVNO ZAŽIVITE
Na voljo imate 2 seansi
1. seansa vibecodes tretma 1 in 2
Vključuje 2 energijska tretmaja za telo.
Sprosti in očisti vse blokade, negativne energije, filtre, omejujoča prepričanja in nezavedne ponavljajoče se vzorce, zasidrane v fizičnem in energijskem telesu (avri).

2. INTEGRIRANA SEANSA S COACHINGOM VIBECODES


Energijska seansa, ki se v prvem delu izvaja sede in preko oblačil je namenjena za sprostitev blokad v fizičnem in energijskem telesu. Pri tem tretmaju odstranimo vse negativne energije in spomine, ki so se v energijskih telesih utelesili zaradi travmatičnih dogodkov v našem življenju.

V drugem delu tretmaja se oblečeni uležete na masažno mizo in naredimo najprej proces energijske obdelave, energijsko okrepimo fizično telo, vitaliziramo energijska telesa in harmoniziramo čakre ter na koncu tretmaja napolnimo astralno telo z visoko vibracijskim spominom. Tretma se izvaja po meridianih in vitalnih točkah. Pri tem delu uporabljamo tudi 100% čista eterična olja VIBECODES, ki sproščajo in aktivirajo ustvarjalne in vitalne energije z izjemno močnim učinkom na vseh ravneh, fizični in psiho-čustveni.Vključuje 2 tretmaja + coaching (skupaj ena ura seanse).
vibecodes
Seanse in delavnice
Celovit tretma (2 energijski seansi) okoli 35 min
100 €
Integrirani tretma (2 energijski seansi) + coaching 60 min
150 €
Vibecodes coaching 60 min ali več + delo doma
200 €/h
Tečaj 1-dnevni za praktike + olja 150 € ( NOVO, na voljo tudi Tečaj Vibecodes light 4 urni 189€ + olja 150€, kjer se naučite samo obe seansi)
369 €
Tečaj 2-dnevni napredni za praktike + olja v ceni
963 €
Paket: 5 seans Vibecodes po izbiri = 4 + 1 gratis
400 €
600 €
800 €
REZERVACIJA
Prvi korak k rezervaciji je končan!
V čim krajšem možnem času te bomo kontakitrali.
Opa! Nekje se je zalomilo.. Poskusi še enkrat.
Prijaviš se lahko tudi na barbara.klaus@gmail.com ali pa pokličeš Barbaro na +386 40 730 558.
Oblikovala in izdelala
lucijamohorko.com
Vse pravice pridržane
S klikom na “Dovoli vse piškotke” se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi. S tem se izboljša navigiranje po spletni strani, analizira način uporabe spletne strani in podpre naše oglaševanje.